середу, 5 лютого 2020 р.

Нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти



21 січня 2020 року начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Хоростківської міської ради Ольга Мельник провела нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти ОТГ з питань:
Про стан виконавської дисципліни у відділі освіти, сім’ї, молоді та спорту Хоростківської міської ради та закладах освіти Хоростківської ОТГ щодо реалізації завдань, визначених нормативно-правовими актами Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядчими документами голів Тернопільської облдержадміністрації та Хоростківської міської ради,
 управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації, управління сім’ї, молоді та спорту Тернопільської облдержадміністрації, управління фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Хоростківської міської ради.
Про затвердження плану роботи відділу освіти сім’ї, молоді та спорту Хоростківської міської ради на 2020 рік.
Про підсумки участі працівників освіти Хоростківської ОТГ у Всеукраїнському конкурсі « Вчитель року - 2020».
Про особливості сертифікації вчителів у 2020 році.
Про виконання завдань цивільного захисту в освітній галузі ОТГ та підсумки проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.
Про Порядок (проєкт) направлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів місцевого бюджету Хоростківської міської ради.
Про курси підвищення кваліфікації педагогічних кадрів.
Різне.
На завершення Ольга Тарасівна побажала всім: « …мирного неба, міцного здоров’я, успіхів у роботі та здійснення всіх добрих намірів. Будьте професіоналами своїх справ, патріотами своєї Вітчизни, порядними Людьми».

Немає коментарів:

Дописати коментар