неділю, 16 лютого 2020 р.

60 років дитячому садку "Малятко" с.Увисла

14 лютого дитячий садочок села Увисла «Малятко» зібрав у спільному колі вихованців, педагогів, батьків, випускників, представників духовенства, влади, депутатів, меценатів, керівників закладів дошкільної освіти Хоростківської ОТГ для спільного відзначення особливої ювілейної дати - 60 років від заснування закладу.
Відкриття заходу знаменувала спільна подячна молитва настоятеля храму Введення Пресвятої Богородиці о.Назарія Бедрія та всіх присутніх.
Вихователі разом з підопічними потішили гостей прекрасним творчим заходом, талановитим виконанням пісень, мистецтвом танцю.
Завідувач установи Гуцал Г. В. здійснила історичний екскурс в різні періоди існування дошкільного закладу, згадавши складні часи та періоди реформувань і реалізації проектів.
Щирі слова вітань та подяки звучали від голови Тернопільської обласної державної адміністрації Сопеля І.М., заступника начальника управління освіти і науки Тернопільської ОДА Ганни Зварич, міського голови Хоростківської ОТГ Гладуна С.В., в.о. старости с.Увисла Ковальчука В.В., начальника відділу освіти, сім’ї, молоді і спорту Хоростківської міської ради Мельник О.Т.
Працівники закладу відзначені грамотами обласного, районного та міського рівнів за професіоналізм та високі досягнення у роботі. Також з нагоди свята заклад поповнився подарунками від гостей - необхідною технікою та обладнанням.
Дошкільне виховання — це перша ланка в системі безперервної освіти, яка є важливим етапом у розвитку та формуванні кожної особистості, вихованні здорового молодого покоління та майбутнього нації.













Немає коментарів:

Дописати коментар