середу, 26 червня 2019 р.

ЩОДО ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ У ЛІТНІЙ ПЕРІОД 2019р

18 червня 2019 року була організована поїздка на оздоровлення у позаміський заклад оздоровлення та відпочинку  "Кабельник» с. Приморське Одеської обл. Татарбунарського району. На відпочинок вирушили 12 дітей пільгових категорій за бюджетні кошти.Вартість путівки 5 555,20Тривалість путівки 14 днів  Також у цьогорічний оздоровчий період планується оздоровити ще 12 дітей пільгових категорій за кошти Програми оздоровлення та відпочинку дітей Хоростківської міської ради на 2018-2020 рр. . Діти вирушать у позаміський дитячий оздоровчий заклад «Лісовий дзвіночок» с. Скоморохи Бучацького району.
 з 06.07.2019р -19.07.2019р

Відгук про відпочинок у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку "Кабельнику"с. Приморське Одеської обл. Татарбунарського району Крамар Сніжани, учениці Великоговилівської ЗОШ I-II ступеня.


     Цього літа я відпочивала у таборі «Кабельник» с. Приморське Одеської області. Правду кажучи, дуже переживала, бо без батьків так далеко ще не їздила. Але намарно, бо відпочинок удався на славу.

      Нас зустріли дуже приємні люди: чудова вожата, веселий фізрук-плаврук, дбайлива директор табору.
      Хоча умови проживання бажали б бути кращими, проте думка, що близько море, перемагала.
     Діти в загоні дуже здружилися. Нам все подобалось: добре продуманий режим дня, калорійне харчування, походи до моря, цікаві заходи, драйвові дискотеки. Мені запам’ятались волейбольні змагання, де наш загін став чемпіоном табору, змагання з туризму, конкурс «Міс і Містер табору», день індіанця, день пірата, день самоврядування. А які цікаві та рухливі танці ми вивчили.
      Я дуже задоволена, що побувала у цьому таборі. Дякую Хоростківській міській раді за надану путівку. Хотіла б вдруге відпочивати у «Кабельнику».



Немає коментарів:

Дописати коментар